Zaalverhuur boerderij bij De Zevenhof in Drenthe

zaalverhuur boerderij

Zaalverhuur Boerderij bij De Zevenhof in Drenthe

De Zevenhof is een landelijk gelegen boerderij. In onze boerderij bieden wij de mogelijkheid tot het huren van een zaal die perfect aansluit bij uw wensen. Ook is het bij ons mogelijk om met een groep tot 38 personen te blijven overnachten. Maar ook met kleinere groepen is dit mogelijk. Onze boerderij ligt in een groene, rustige en inspirerende omgeving en we bieden verschillende arrangementen aan die volledig op uw wensen kunnen worden afgestemd. Zaalverhuur boerderij? Bij De Zevenhof bent u aan het juiste adres. Lees hieronder meer over ons.

De verschillende zalen van De Zevenhof

zaal huren boerderij

De Onderslagh

Onze kleinste zaal is 'De Onderslagh', met een oppervlakte van 27 m2. Deze ruimte is geschikt voor groepen tot ongeveer tien personen.

Lees verder
zaal huren boerderij

Het Gebint

Onze ruimte 'het Gebint' is met een oppervlakte van ongeveer 40 m2 onze middelgrote zaal. Deze ruimte is geschikt voor groepen tot ongeveer 15 personen.

Lees verder
zaalverhuur boerderij
100%
min
45%

Het Korbeel

'Het Korbeel' is onze grootste zaal met een oppervlakte van ongeveer 60 m2. Deze ruimte biedt plaats voor ongeveer 25 personen en is van alle gemakken voorzien.

Lees verder
zaal huren in boerderij

Onze vergaderarrangementen

Bij De Zevenhof vindt u verschillende arrangementen voor de zaalverhuur die wij aanbieden. U kunt bij ons terecht voor het huren van een zaal in onze boerderij voor een bepaald dagdeel, een volledige dag of zelfs meerdaagse vergaderarrangementen. Onze accommodatie beschikt over slaapplaatsen voor groepen tot 25 personen. En om u totaal te ontzorgen, kunnen wij voor u de volledige catering voorzien. Zo kunt u zich bezig houden met waar u voor gekomen bent.

Compleet verzorgd, of rekening houdend met uw budget: in beide gevallen vindt u bij ons de kwaliteit die u van ons mag verwachten. Is er een bijzondere gelegenheid? Of heeft u misschien andere wensen of ideeën? Wij spreken de mogelijkheden graag met u door. Door onze persoonlijke en flexibele aanpak, is er in overleg heel erg veel mogelijk.

Bekijk onze vergaderarrangementen

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op!