Zaalverhuur boerderij bij De Zevenhof in Drenthe

zaalverhuur boerderij

Zaalverhuur Boerderij bij De Zevenhof

  • Unieke ligging in rustige en groene omgeving
  • Uw vergadering tot in de puntjes verzorgd
  • Met mogelijkheid tot overnachting

Laat hiernaast uw gegevens achter en ontvang geheel vrijblijvend meer informatie.

De Zevenhof is een landelijk gelegen boerderij. In onze boerderij bieden wij de mogelijkheid tot het huren van een zaal die perfect aansluit bij uw wensen. Ook is het bij ons mogelijk om te blijven overnachten. Onze boerderij ligt in een groene, rustige en inspirerende omgeving en we bieden verschillende arrangementen aan die volledig op uw wensen kunnen worden afgestemd. Zaalverhuur boerderij? Bij De Zevenhof bent u aan het juiste adres. Lees hieronder meer over ons.

Meer informatie ontvangen?

Naam vandaag nog contact op en ontvang meer informatie over zaalverhuur boerderij!

De verschillende zalen van De Zevenhof

zaal huren boerderij

De Onderslagh

Onze kleinste zaal is 'De Onderslagh', met een oppervlakte van 27 m2. Deze ruimte is geschikt voor groepen tot ongeveer tien personen.

Lees verder
zaalverhuur boerderij

Subruimte Het Gebint

Het Gebint, veertig vierkante meter groot, wordt gebruikt als subruimte bij vergaderzaal "Het Korbeel"en kan door ca. vijftien personen worden gebruikt om te vergaderen, te trainen of te brainstormen.

Lees verder
zaalverhuur boerderij

Het Korbeel

'Het Korbeel' is onze grootste zaal met een oppervlakte van ongeveer 60 m2. Deze ruimte biedt plaats voor ongeveer 25 personen en is van alle gemakken voorzien.

Lees verder
zaal huren in boerderij

Onze vergaderarrangementen

Bij De Zevenhof vindt u verschillende arrangementen voor de zaalverhuur die wij aanbieden. U kunt bij ons terecht voor het huren van een zaal in onze boerderij voor een bepaald dagdeel, een volledige dag of zelfs meerdaagse vergaderarrangementen. Onze vergaderboerderij beschikt namelijk naast vergaderruimten ook over 15 slaapkamers.

Er zijn in de avonduren geen medewerkers of andere gasten aanwezig waardoor de deelnemers zelf de eindtijd van de dag kunnen bepalen en uw groep de aan haar toegekende accommodatie volledig tot haar beschikking heeft. Na een dag inspanning lekker ontspannen in de huiskamer bij de open haard.

En om u totaal te ontzorgen, kunnen wij voor u de volledige catering voorzien. Zo kunt u zich bezig houden met waar u voor gekomen bent.

Wat uw wens ook is, compleet verzorgd of rekeninghoudend met uw budget, bij De Zevenhof vindt u kwaliteit. En is er een bijzondere gelegenheid? Of heeft u andere wensen misschien? Wij spreken alles graag met u door om ervoor te zorgen dat u een onbezorgde tijd heeft. Wij hebben een flexibele en persoonlijke aanpak, waardoor in overleg veel mogelijk is.

Bekijk onze vergaderarrangementen

Meer informatie over de mogelijkheden van zaalverhuur boerderij?

Laat hieronder uw gegevens achter!