Vergaderen boerderij | Vergaderen in een inspiratievolle omgeving

Vergaderen boerderij

Vergaderen boerderij bij De Zevenhof

  • Gastvrije en rustige vergaderaccommodatie
  • Unieke ligging in rustige en groene omgeving
  • Uw vergadering tot in de puntjes verzorgd
  • Met mogelijkheid tot overnachting

Laat hiernaast uw gegevens achter en ontvang geheel vrijblijvend meer informatie.

De Zevenhof is een groepsaccommodatie en zalencentrum gevestigd in een oude boerderij. De boerderij ligt in een rustige, inspiratievolle en groene omgeving en biedt voor ieder soort vergadering of brainstormsessie een groot aantal mogelijkheden. Onze ruimten zijn volledig naar uw wensen in te richten en zijn voor zowel grote als kleine groepen zeer geschikt. Daarnaast vindt u bij ons de mogelijkheid tot overnachting, waardoor onze accommodatie ook voor meerdaagse vergaderingen en teambuilding activiteiten zeer geschikt is. Vergaderen boerderij? Lees hieronder meer over onze ruimtes en arrangementen.

Meer informatie ontvangen?

Naam vandaag nog contact op!

De verschillende vergaderruimten in onze boerderij

vergaderen boerderij

De Onderslagh

Onze kleinste vergaderruimte in de boerderij is onze ruimte 'De Onderslagh'. Met een oppervlakte van 27 m2 is deze ruimte geschikt tot ongeveer tien personen.

Lees verder
vergaderen boerderij

Subruimte Het Gebint

Het Gebint, veertig vierkante meter groot, wordt gebruikt als subruimte bij vergaderzaal "Het Korbeel"en kan door ca. vijftien personen worden gebruikt om te vergaderen, te trainen of te brainstormen.

Lees verder
vergaderen in een boerderij

Het Korbeel

'Het Korbeel' is onze grootste vergaderruimte met een oppervlakte van ongeveer 60 m2. Deze ruimte biedt plaats voor ongeveer 25 personen en is van alle gemakken voorzien.

Lees verder
vergaderen in boerderij

Onze vergaderarrangementen

Vergaderen boerderij? De Zevenhof biedt tal van mogelijkheden. Of u nu opzoek bent naar een vergaderlocatie voor een bepaald dagdeel, een hele dag of zelfs meerdere dagen: bij ons is het mogelijk. Onze vergaderboerderij beschikt namelijk naast vergaderruimten ook over 15 slaapkamers.

Er zijn in de avonduren geen medewerkers of andere gasten aanwezig waardoor de deelnemers zelf de eindtijd van de dag kunnen bepalen en uw groep de aan haar toegekende accommodatie volledig tot haar beschikking heeft. Na een dag inspanning lekker ontspannen in de huiskamer bij de open haard.

Compleet verzorgde arrangementen of rekening houdend met uw budget: in beide gevallen staan wij bij De Zevenhof voor kwaliteit en gastvrijheid. Samen met u stemmen wij graag onze mogelijkheden op uw wensen en budget af. Door een persoonlijke en flexibele aanpak is er in overleg zeer veel mogelijk. 

Bekijk onze vergaderarrangementen

Meer informatie over de mogelijkheden van onze vergaderlocatie?

Laat hieronder uw gegevens achter!