Vergaderen boerderij | Vergaderen in een inspiratievolle omgeving

vergaderboerderij

Vergaderen boerderij: De Zevenhof | Gastvrije en rustige vergaderaccommodatie

De Zevenhof is groepsaccomodatie en zalencentrum gevestigd in een oude boerderij. De boerderij ligt in een rustige, inspiratievolle en groene omgeving en biedt voor ieder soort vergadering of brainstormsessie een groot aantal mogelijkheden. Onze ruimten zijn volledig naar uw wensen in te richten en zijn voor zowel grote als kleine groepen zeer geschikt. Daarnaast vindt u bij ons de mogelijkheid tot overnachting, waardoor onze accommodatie ook voor meerdaagse vergaderingen en teambuilding activiteiten zeer geschikt is. Vergaderen boerderij? Lees hieronder meer over onze ruimtes en arrangementen.

De verschillende vergaderruimten in onze boerderij

vergaderen boerderij

De Onderslagh

Onze kleinste vergaderruimte in de boerderij is onze ruimte 'De Onderslagh'. Met een oppervlakte van 27 m2 is deze ruimte geschikt tot ongeveer tien personen.

Lees verder
vergaderen boerderij

Het Gebint

Onze ruimte 'het Gebint' is met een oppervlakte van ongeveer 40 m2 onze middelgrote vergaderruimte. Deze ruimte is geschikt voor groepen tot ongeveer 15 personen.

Lees verder
vergaderen in een boerderij

Het Korbeel

'Het Korbeel' is onze grootste vergaderruimte met een oppervlakte van ongeveer 60 m2. Deze ruimte biedt plaats voor ongeveer 25 personen en is van alle gemakken voorzien.

Lees verder
vergaderen in boerderij

Onze vergaderarrangementen

Vergaderen boerderij? De Zevenhof biedt tal van mogelijkheden. Of u nu opzoek bent naar een vergaderlocatie voor een bepaald dagdeel, een hele dag of zelfs meerdere dagen: bij ons is het mogelijk. De boerderij biedt voldoende slaakamers voor groepen tot 25 personen. U kunt bij ons dus ook terecht voor een vergaderarrangement inclusief overnachting en catering.

Compleet verzorgde arrangementen of rekening houdend met uw budget: in beide gevallen staan wij bij De Zevenhof voor kwaliteit en gastvrijheid. Samen met u stemmen wij graag onze mogelijkheden op uw wensen en budget af. Door een persoonlijke en flexibele aanpak is er in overleg zeer veel mogelijk. 

Bekijk onze vergaderarrangementen

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op!