Vergaderen, brainstormen en trainen in Drenthe

Vergaderen in Drenthe op unieke locatie.

Vergaderen, trainen en brainstormen in De Zevenhof is ongestoord werken in een inspirerende omgeving, voorzien van alle faciliteiten. Werken en genieten, inspanning en ontspanning. Een gezonde balans daarin komt het resultaat ten goede.

Bij De Zevenhof heeft u de keus uit verschillende arrangementen voor landelijk vergaderen. Compleet verzorgd, of rekening houdend met uw budget. Beide met de kwaliteit zoals u dat van ons gewend bent. Is er een speciale gelegenheid of heeft u andere wensen of ideeën? Laat het ons weten, dan spreken we samen de mogelijkheden door.

In De Zevenhof werken we volgens de richtlijnen van het RIVM rondom Covid-19.

De Zevenhof biedt drie unieke zakelijke ruimtes:

Vergaderen, brainstormen en trainen in Drenthe

De Onderslagh

Een kleinschalige vergaderlocatie van 27 m2 groot tot ca. tien personen.

Lees verder
Vergaderen, brainstormen en trainen in Drenthe

Het Gebint

40 m2 groot, kan tot ca. vijftien personen worden gebruikt om te vergaderen, te trainen of te brainstormen.

Lees verder
Vergaderen, brainstormen en trainen in Drenthe

Het Korbeel

De grootste ruimte, een prachtige vergaderzaal van 60 m2, biedt plaats aan maximaal 25 personen.

Lees verder

We doen er alles aan om uw verblijf bij De Zevenhof zo aangenaam en productief mogelijk te maken. Wij ontvangen u met zoete lekkernijen en elke ruimte heeft bijvoorbeeld een koffiebar, zodat u een heerlijke cappuccino, espresso of chocolademelk kunt maken, op elk moment van de dag. Meer zin in een frisse versnapering? De koelkast in uw vergaderruimte is gevuld met sappen en frisdranken.
Als u vooraf aangeeft hoe u de zaal ingedeeld wilt hebben, in theateropstelling of kringopstelling bijvoorbeeld, dan zorgen wij ervoor dat alles klaarstaat bij uw aankomst. Wij berekenen geen extra kosten voor gebruik van audio visuele middelen en iedere groep heeft een subruimte ter beschikking.

Wij, van De Zevenhof, vinden het belangrijk dat onze gasten met een warm gevoel aan hun verblijf bij ons terugdenken. Daarom staan een aantal zaken hoog in het vaandel. Sfeer, ruimte, kwaliteit, gemoedelijkheid en rust bijvoorbeeld. Een goede verzorging met persoonlijke aandacht hoort daar ook bij. Wij zien graag dat onze gasten zich bij ons thuis voelen. Stropdas los, schoenen uit en even bijkomen voor een van de open haarden of in onze prachtige tuin. Geniet er van!!

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op!