Vergaderboerderij de Zevenhof in het hart van Drenthe

vergaderboerderij

Vergaderboerderij de Zevenhof in het hart van Drenthe

De Zevenhof is een vergaderboerderij gelegen in het hart van Drenthe, net buiten Zwiggelte. De boerderij ligt in een groene, rustige en inspirerende omgeving en bied verschillende vergaderruimten die volledig naar uw wensen in te delen zijn. Voor zowel kleine als grotere groepen is onze locatie bij uitstek geschikt. Lees hieronder meer over onze verschillende vergaderruimtes en vergaderarrangementen.

Meer informatie ontvangen?

Naam vandaag nog contact op!

De verschillende vergaderruimten in vergaderboerderij De Zevenhof

vergaderboerderij

De Onderslagh

Onze kleinste vergaderruimte in de vergaderboerderij De Zevenhof is onze ruimte 'De Onderslagh'. Met een oppervlakte van 27 m2 is deze ruimte geschikt tot ongeveer tien personen.

Lees verder
vergaderen in een boerderij

Het Gebint

Onze ruimte 'het Gebint' is met een oppervlakte van ongeveer 40 m2 onze middelgrote vergaderruimte. Deze ruimte is geschikt voor groepen tot ongeveer 15 personen.

Lees verder
vergaderboerderij

Het Korbeel

'Het Korbeel' is onze grootste vergaderruimte met een oppervlakte van ongeveer 60 m2. Deze ruimte biedt plaats voor ongeveer 25 personen en is van alle gemakken voorzien.

Lees verder
vergaderen in boerderij

Onze vergaderarrangementen

Bij De Zevenhof bieden wij vergaderarrangementen voor een bepaald dagdeel, een volledige dag, of meerdere dagen. Onze vergaderboerderij beschikt namelijk naast vergaderruimten ook over verschillende slaapkamers waardoor u met groepen tot 25 personen bij ons terecht kunt voor vergaderarrangementen met overnachting. 

Compleet verzorgd, of rekening houdend met uw budget: in beide gevallen vindt u bij ons de kwaliteit die u van ons mag verwachten. Is er een bijzondere gelegenheid? Of heeft u misschien andere wensen of ideeën? Wij spreken de mogelijkheden graag met u door. Door onze persoonlijke en flexibele aanpak, is er in overleg heel erg veel mogelijk.

Bekijk onze vergaderarrangementen

Meer informatie over de mogelijkheden van onze vergaderboerderij?

Laat hieronder uw gegevens achter!

Verifieer met deze som dat u geen robot bent *