Vergaderboerderij De Zevenhof in het hart van Drenthe

vergaderboerderij

Vergaderboerderij de Zevenhof

  • Unieke ligging in rustige en groene omgeving
  • Uw vergadering tot in de puntjes verzorgd
  • Met mogelijkheid tot overnachting

Laat hiernaast uw gegevens achter en ontvang geheel vrijblijvend meer informatie.

De Zevenhof is een vergaderboerderij gelegen in het hart van Drenthe, in het mooie dorpje Zwiggelte. De boerderij ligt in een groene, rustige en inspirerende omgeving en bied verschillende vergaderruimten die volledig naar uw wensen in te delen zijn. Voor zowel kleine als grotere groepen is onze locatie bij uitstek geschikt. Lees hieronder meer over onze verschillende vergaderruimtes en vergaderarrangementen.

Meer informatie ontvangen?

Naam vandaag nog contact op!

De verschillende vergaderruimten in vergaderboerderij De Zevenhof

vergaderboerderij

De Onderslagh

Onze kleinste vergaderruimte in de vergaderboerderij De Zevenhof is onze ruimte 'De Onderslagh'. Met een oppervlakte van 27 m2 is deze ruimte geschikt tot ongeveer tien personen.

Lees verder
vergaderen in een boerderij

Subruimte Het Gebint

Het Gebint, veertig vierkante meter groot, wordt gebruikt als subruimte bij vergaderzaal "Het Korbeel"en kan door ca. vijftien personen worden gebruikt om te vergaderen, te trainen of te brainstormen.

Lees verder
vergaderboerderij

Het Korbeel

'Het Korbeel' is onze grootste vergaderruimte met een oppervlakte van ongeveer 60 m2. Deze ruimte biedt plaats voor ongeveer 25 personen en is van alle gemakken voorzien.

Lees verder
vergaderen in boerderij

Onze vergaderarrangementen

Bij De Zevenhof bieden wij vergaderarrangementen voor een bepaald dagdeel, een volledige dag, of meerdere dagen. Onze vergaderboerderij beschikt namelijk naast vergaderruimten ook over 15 slaapkamers.

Er zijn in de avonduren geen medewerkers of andere gasten aanwezig waardoor de deelnemers zelf de eindtijd van de dag kunnen bepalen en uw groep de aan haar toegekende accommodatie volledig tot haar beschikking heeft. Na een dag inspanning lekker ontspannen in de huiskamer bij de open haard.

Compleet verzorgd, of rekening houdend met uw budget: in beide gevallen vindt u bij ons de kwaliteit die u van ons mag verwachten. Is er een bijzondere gelegenheid? Of heeft u misschien andere wensen of ideeën? Wij spreken de mogelijkheden graag met u door. Door onze persoonlijke en flexibele aanpak, is er in overleg heel erg veel mogelijk.

Bekijk onze vergaderarrangementen

Meer informatie over de mogelijkheden van onze vergaderboerderij?

Laat hieronder uw gegevens achter!