Bijzondere en unieke groepsaccommodatie in Midden-Drenthe

Bijzondere en unieke groepsaccommodatie in Midden-Drenthe

In verband met de aangescherpte Coronamaatregelen is het tot en met half januari 2021 alleen mogelijk om met 1 gezin/huishouden te verblijven in De Zevenhof en 1 gezin/huishouden in het huisje "De Onderslagh", gelegen op het terrein van De Zevenhof. Informeer gerust vrijblijvend naar de prijzen.

Bent u op zoek naar een bijzondere groepsaccommodatie voor een heerlijk weekendje weg met familie of vrienden? De Zevenhof is een authentieke Drentse saksische boerderij en heeft alles wat nodig is voor een goed familieweekend. Met 15 slaapkamers is er normaalgesproken plaats voor 34 personen.

Deze heerlijke groepsaccommodatie is van vrijdag 18.00 uur tot zondag 18.00 uur te boeken voor recreatieve doeleinden. Als er op de dag van aankomst geen zakelijke bezetting is, mag er vanaf 15.00 uur ingecheckt worden. Een lang weekend loopt tot maandag 11.00 uur.

Gedurende de vakantieperiodes is het ook mogelijk om De Zevenhof voor een midweek of een week te huren. Wij informeren u graag over de prijzen. U heeft de beschikking over een bijzondere accommodatie, die wij in goed vertrouwen geheel in uw handen overlaten. De Zevenhof is een uitstekende locatie om met vrienden of familie een weekend door te brengen, even tijd voor elkaar!

Het huis heeft een grote professionele keuken, een ruime eetkamer, een grote huiskamer en een speelkelder als recreatieruimte. 15 slaapkamers heeft u ter beschikking, waarvan 2 op de begane grond. Er zijn 14 tweepersoons kamers en 1 slaapkamer is zespersoons. In totaal zijn er 9 toiletten, 1 badkamer en 9 douches, waarvan er 2 op de slaapkamer. Dertien slaapkamers hebben een eigen wastafel.

De Zevenhof is een compleet ingerichte accommodatie, waarin zelfs de keukenhanddoeken, de theedoeken, vaatwasmiddel, vuilniszakken, koffiefilters en lucifers niet ontbreken. Voor het stoken van de aanwezige houtkachel kunt u gebruik maken van de aanwezige houtvoorraad. Wij vragen daar een kleine vergoeding voor. En voor contact met de buitenwereld is er gratis draadloos internet aanwezig.

Bijzondere en unieke groepsaccommodatie in Midden-Drenthe

Niet alleen in De Zevenhof is het goed vertoeven ook er buiten. In de grote besloten binnentuin bevindt zich de sauna in het voormalige stookhok en een koud water dompelbad. Er is tevens nog een kleinere besloten binnentuin en de boerentuin met buxushaagjes. De accommodatie heeft een eigen speelweide van 1000 m² met alle mogelijkheden voor sport en spel voor jong en oud. Wij hebben een eigen parkeervoorziening met voldoende parkeerruimte.

Het oude deel van Zwiggelte is prachtig. De fraaie rietgedekte Saksische boerderijen, willekeurig bij elkaar gelegen, temidden van de golvende esgronden lijken op een plaatje uit lang vervlogen tijd. Daar laten wij u graag van meegenieten. Drenthe en zeker ook de omgeving van De Zevenhof biedt veel mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Voor een dagje uit of iets beleven zijn in de rubriek "omgeving" van deze site voor u de mogelijkheden op een rijtje gezet.

In de huiskamer is een smart-tv en een stereo-installatie aanwezig. Er zijn verschillende gezelschapsspellen zoals kaarten, dammen, schaken en puzzelen. Door het vele gebruik, kunnen wij helaas niet garanderen dat alles compleet is. Dus neem altijd ook uw eigen lievelingsspelletjes mee. Er is een boekenkast met goede boeken en historische informatie over de omgeving van Zwiggelte. In de speelkelder staat een tafeltennistafel, een tafelvoetbalspel, een sjoelbak, een pooltafel en speeltjes voor de allerkleinsten.

Het verblijf is op basis van zelfverzorging. Het is gezellig koken in de professionele keuken met een aantal personen, maar wilt u lekker verzorgd worden? Er zitten tal van goede horecabedrijven in het altijd gezellige Westerbork, op zo'n 3 km afstand. Om eten te halen of te laten cateren; heerlijk om verwend te worden in uw eigen huis!

Onze huiskok Anna Janse komt ook graag in uw accommodatie het diner verzorgen, alleen of samen met u. Kijk voor de mogelijkheden op http://smakenvananna.nl

Tarieven "De Zevenhof"

Beschikbaarheid

Huisreglement - Werkwijze Covid-19

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op!