Presentatieruimte | Optimaal kunnen presenteren

presentatieruimte

Presentatieruimte huren bij De Zevenhof

Lorem ipsum dolor sit amet, lotrem some colored text.

  • Unieke ligging in rustige en groene omgeving
  • Uw vergadering tot in de puntjes verzorgd
  • Met mogelijkheid tot overnachting

Laat hiernaast uw gegevens achter en ontvang geheel vrijblijvend meer informatie.

Wie een presentatie geeft wil een verhaal vertellen aan het publiek. Daarbij helpt niet alleen een overtuigende presentator, de omgeving heeft hier ook invloed op. Een bijzondere presentatieruimte kan de gehele beleving sterk verbeteren en heeft zelfs invloed op de gemoedstoestand van uw publiek. Bij De Zevenhof zijn er verschillende ruimtes waar u een presentatie kunt houden. 

Meer informatie ontvangen?

Naam vandaag nog contact op!

De Onderslagh

De Onderslagh

Voor kleinere groepen is de Onderslagh de perfecte presentatieruimte. De naam Onderslagh doet wellicht geen belletje rinkelen. Deze naam is afkomstig van een bijzondere manier waarop in grote Saksische boerderijen de gebinten vroeger geplaatst werden. In deze ruimte is De Onderslagh ook toegepast, wat zorgt voor een authentieke uitstraling. Naast het feit dat alle presentatiefaciliteiten in deze ruimte aanwezig zijn, is er ook een huiselijke sfeer met een heerlijke houtkachel. Op een ontspannen manier en comfortabele manier kunt u hier presenteren. 

Lees verder
Het Gebint

Subruimte Het Gebint

We hoeven u ondertussen vast niet meer te vertellen waar deze naam vandaag komt. Deze ruimte wordt vaak gebruikt als subruimte in een zeer informele setting. Geen tafels, gewoon lekker onderuitgezakt op de banken bij het haardvuur. Uiteraard is dit goed te gebruiken als ruimte voor een minder zakelijke presentatie. Het warme gevoel creëert weer een bijzondere beleving wat ervoor zorgt dat het publiek veel betrokkenheid toont. Even iets anders, dat is waar we vaak naar op zoek zijn. 

Lees verder

Meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van onze presentatieruimtes?

Laat hieronder uw gegevens achter!