Presentatieruimte | Optimaal kunnen presenteren

Wie een presentatie geeft wil een verhaal vertellen aan het publiek. Daarbij helpt niet alleen een overtuigende presentator, de omgeving heeft hier ook invloed op. Een bijzondere presentatieruimte kan de gehele beleving sterk verbeteren en heeft zelfs invloed op de gemoedstoestand van uw publiek. Bij De Zevenhof zijn er verschillende ruimtes waar u een presentatie kunt houden. 

De Onderslagh

De Onderslagh

Voor kleinere groepen is de Onderslagh de perfecte presentatieruimte. De naam Onderslagh doet wellicht geen belletje rinkelen. Deze naam is afkomstig van een bijzondere manier waarop in grote Saksische boerderijen de gebinten vroeger geplaatst werden. In deze ruimte is de Onderslagh ook toegepast, wat zorgt voor een authentieke uitstraling. Naast het feit dat alle presentatiefaciliteiten in deze ruimte aanwezig zijn, is er ook een huiselijke sfeer waar de open haard voornamelijk een grote bijdrage aan geeft. Op een ontspannen manier en comfortabele manier kunt u hier presenteren. 

Lees verder
Het Gebint

Het Gebint

We hoeven u ondertussen vast niet meer te vertellen waar deze naam vandaag komt. Deze ruimte wordt vaak gebruikt als subruimte in een zeer informele setting. Geen tafels, gewoon lekker onderuitgezakt op de banken bij het haardvuur. Uiteraard is dit goed te gebruiken als ruimte voor een minder zakelijke presentatie. Het warme gevoel creëert weer een bijzondere beleving wat ervoor zorgt dat het publiek veel betrokkenheid toont. Even iets anders, dat is waar we vaak naar op zoek zijn. 

Lees verder