Landelijk vergaderen in Drenthe bij De Zevenhof

In het hartje van Midden-Drenthe, in het rustieke dorpje Zwiggelte...

Is de bijzondere Saksische boerderij De Zevenhof gevestigd. Deze boerderij is te huren als vergaderlocatie en als groepsaccommodatie. De boerderij bevindt zich midden in de natuur in de rustige omgeving van dit mooie en authentieke dorp. Wie landelijk vergaderen wil, is hier meer dan aan het juiste adres. Uiteraard hoort bij zo'n authentieke boerderij ook een grote tuin, dus tijdens de warme zomerdagen kan het gezelschap ook heerlijk van de zonnestralen genieten. 

Vergaderarrangementen 

De Zevenhof biedt verschillende vergaderarrangementen aan op basis van de lengte van het verblijf. Zo is het ook mogelijk om te overnachten in De Zevenhof. U kunt een dagdeel-arrangement reserveren, maar ook een meerdaags arrangement. Deze vergaderarrangementen bestaan allemaal uit dezelfde basis, namelijk onbeperkt koffie, cappuccino, espresso, warme chocolademelk en thee uit de koffiebar in de zaal, onbeperkt vers water, pepermunt en dropjes, zoete lekkernijen bij aankomst, gebruik van een extra subruimte, gebruik van beamer, projectiescherm, geluidsinstallatie, flip-over en stiften. Uiteraard ook gratis toegang tot internet (WiFi). Daarnaast is het mogelijk om toevoegingen te doen en kunnen we een arrangement geheel op maat voor u maken. We denken graag met u mee. 

Vergaderzalen

Bij De Zevenhof vindt u verschillende vergaderzalen, ieder met een eigen karakter. Zo kunt u de ruimtes ook afstemmen op de activiteiten. Een vergaderzaal om te vergaderen en een ruimte met open haard om lekker in te ontspannen en te genieten van een informele sfeer. De ruimtes worden gekenmerkt door de gebinten welke typisch zijn voor deze authentieke Saksische boerderijen. 

Daarnaast beschikt De Zevenhof om een mooie tuin waar bijvoorbeeld gegeten kan worden maar uiteraard ook vergaderd. Zo wordt landelijk vergaderen een stuk aangenamer. Wij verzorgen uw verblijf zodat u zich volledig kunt focussen op wat belangrijk is voor een succesvolle vergadering. 

Vergaderzalen

Benieuwd naar de verschillende vergaderzalen? Neem dan eens een kijkje! 

De Zevenhof als groepsaccommodatie 

Het is ook mogelijk om De Zevenhof te huren als groepsaccommodatie. Zowel voor zakelijk als recreatief gebruik. De Zevenhof biedt ruimte voor maximaal 36 personen en is voorzien van alle benodigde faciliteiten. Voor kinderen is er zelfs een speciale speelkelder! In de omgeving is er ook van alles te doen, dus vervelen? Dat zal je niet snel doen in De Zevenhof.

Groepsaccommodatie

Meer informatie over De Zevenhof als groepsaccommodatie? Vindt hier meer informatie