Landelijk vergaderen bij De Zevenhof in Drenthe

landelijk vergaderen

Landelijk vergaderen bij De Zevenhof

  • Unieke ligging in rustige en groene omgeving
  • Uw vergadering tot in de puntjes verzorgd
  • Met mogelijkheid tot overnachting

Laat hiernaast uw gegevens achter en ontvang geheel vrijblijvend meer informatie.

De Zevenhof is een landelijk gelegen vergaderboerderij in het hart van Drenthe, in het mooie dorp Zwiggelte. Zowel kleine als grotere groepen kunnen bij ons terecht. Onze vergaderlocatie ligt in een groene, rustige en inspirerende omgeving en biedt verschillende arrangementen die volledig op uw wensen af te stemmen zijn. Wilt u landelijk vergaderen? Bij De Zevenhof kan het. Lees er hieronder meer over.

Meer informatie ontvangen over landelijk vergaderen?

De verschillende vergaderruimten in vergaderboerderij De Zevenhof

landelijk vergaderen

De Onderslagh

Onze kleinste vergaderruimte is 'De Onderslagh', met een oppervlakte van 27 m2. Deze ruimte is geschikt voor groepen tot ongeveer tien personen.

Lees verder
landelijk vergaderen

Subruimte Het Gebint

Het Gebint, veertig vierkante meter groot, wordt gebruikt als subruimte bij vergaderzaal "Het Korbeel"en kan door ca. vijftien personen worden gebruikt om te vergaderen, te trainen of te brainstormen.

Lees verder
landelijk vergaderen

Het Korbeel

'Het Korbeel' is onze grootste vergaderruimte met een oppervlakte van ongeveer 60 m2. Deze ruimte biedt plaats voor ongeveer 25 personen en is van alle gemakken voorzien.

Lees verder
vergaderen in de natuur

Onze vergaderarrangementen

Bij De Zevenhof bieden wij verschillende vergaderarrangementen. Het is bij ons mogelijk om voor een bepaald dagdeel, een volledige dag of zelfs meerdere dagen te komen vergaderen. Onze vergaderboerderij beschikt namelijk naast vergaderruimten ook over 15 slaapkamers.

Er zijn in de avonduren geen medewerkers of andere gasten aanwezig waardoor de deelnemers zelf de eindtijd van de dag kunnen bepalen en uw groep de aan haar toegekende accommodatie volledig tot haar beschikking heeft. Na een dag inspanning lekker ontspannen in de huiskamer bij de open haard.

Compleet verzorgd, of rekening houdend met uw budget: in beide gevallen vindt u bij ons de kwaliteit die u van ons mag verwachten. Is er een bijzondere gelegenheid? Of heeft u misschien andere wensen of ideeën? Wij spreken de mogelijkheden graag met u door. Door onze persoonlijke en flexibele aanpak, is er in overleg heel erg veel mogelijk.

Bekijk onze vergaderarrangementen

Meer informatie over landelijk vergaderen bij onze vergaderlocatie?

Laat hieronder uw gegevens achter!