Landelijk vergaderen bij De Zevenhof in Drenthe

vergaderboerderij

Landelijk vergaderen bij De Zevenhof in Drenthe

De Zevenhof is landelijk gelegen vergaderboerderij in het hart van Drenthe, op korte afstand van Zwiggelte. Zowel kleine als grotere groepen kunnen bij onze locatie terecht. Onze vergaderlocatie ligt in een groene, rustige en inspirerende omgeving en biedt verschillende arrangementen die volledig op uw wensen af te stemmen zijn. Wilt u landelijk vergaderen? Bij De Zevenhof kan het. Lees er hieronder meer over.

De verschillende vergaderruimten in vergaderboerderij De Zevenhof

landelijk vergaderen

De Onderslagh

Onze kleinste vergaderruimte is 'De Onderslagh', met een oppervlakte van 27 m2. Deze ruimte is geschikt voor groepen tot ongeveer tien personen.

Lees verder
landelijk vergaderen

Het Gebint

Onze ruimte 'het Gebint' is met een oppervlakte van ongeveer 40 m2 onze middelgrote vergaderruimte. Deze ruimte is geschikt voor groepen tot ongeveer 15 personen.

Lees verder
landelijk vergaderen

Het Korbeel

'Het Korbeel' is onze grootste vergaderruimte met een oppervlakte van ongeveer 60 m2. Deze ruimte biedt plaats voor ongeveer 25 personen en is van alle gemakken voorzien.

Lees verder
vergaderen in de natuur

Onze vergaderarrangementen

Bij De Zevenhof bieden wij verschillende vergaderarrangementen. Het is bij ons mogelijk om voor een bepaald dagdeel, een volledige dag of zelfs meerdere dagen te komen vergaderen. Onze accommodatie beschikt over voldoende slaapplaatsen voor groepen tot 25 personen. Daarnaast kunnen wij de complete catering voor u verzorgen. 

Compleet verzorgd, of rekening houdend met uw budget: in beide gevallen vindt u bij ons de kwaliteit die u van ons mag verwachten. Is er een bijzondere gelegenheid? Of heeft u misschien andere wensen of ideeën? Wij spreken de mogelijkheden graag met u door. Door onze persoonlijke en flexibele aanpak, is er in overleg heel erg veel mogelijk.

Bekijk onze vergaderarrangementen

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op!