B&B De Tijd

B&B De Tijd

Wilt u er tussen uit met z'n tweetjes?

Dichtbij De Zevenhof bevindt zich De Tijd, een prachtige Bed & Breakfast.

De Tijd om te genieten. De Tijd om te beleven. De Tijd om het mooie Drenthe te ervaren. Dat willen wij u bieden met onze bijzondere, gezellige en complete Bed & Breakfast. De Tijd staat voor verwennen en er even helemaal uit te zijn!

Zo is onze Drentse boerderij gevestigd in het pittoreske Zwiggelte waar de tijd stil lijkt te staan en Schotse Hooglanders rustig grazen in het weidse landschap. 

Met zorg, passie en saamhorigheid is onze boerderij een bijzondere plek geworden. Niet zomaar een boerderij, maar een prachtig afgewerkte, authentiek Drentse buitenplaats.  Wij ontvangen u graag in onze boerderij waar u zelf kunt ervaren hoe een combinatie van vakmanschap, liefde voor het oude en hedendaags comfort zorgt voor een moderne, relaxte omgeving waar u volledig kunt ontspannen. 

De Tijd heeft drie kamers met een mooi uitzicht, een gezamenlijke ruimte waar u kunt eten en/of lekker loungen, een terras en een binnen/buiten ruimte waar u – met mooi of  minder mooi weer - kunt genieten van uw krantje of tijdschrift. Verder is er voldoende parkeergelegenheid en een oplaadpunt voor elektrische fietsen. Uw fiets of motor kan binnen worden gestald. 

U kunt uw paard(en) meenemen naar B&B De Tijd en bij ons in de weide zetten. Zo kunt u op uw eigen paard fantastische buitenritten maken in het mooie Drentse land! Uw paardentrailer kan bij ons binnen of buiten worden geparkeerd.

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op onze website www.benbdetijd.nl

Tessa van Eck en Arjan Hingstman

Indien gewenst zijn B&B De Tijd en Groepsaccommodatie De Zevenhof ook in combinatie te boeken.